Mbro pasagjeret dhe makinat

Siguroni nje udhetim me komfort, bejeni siperfaqen e xhamit me te sigurt dhe mbroni makinen nga vandalizmi.

Filmat LLumar ne metrote e Budapestit.

Filmat per kontrollin solar sigurojne nje mjedis me te rehatshem gjate udhetimit tuaj duke ulur ndjesine djegese te Diellit nepermjet xhamit. Filmat LLumar gjithashtu ulin temperaturen e zones se pasagjerit ne makine duke ndihmuar kondicionerin te mbaje nje mjedis te fresket me perdorim te ulet te energjise.

Duke perdorur filmat e sigurise LLumar ne dritaret e makinave, sigurojme nje udhetim te sigurt te te gjithe pasagjereve. Ne rastin e nje aksidenti nuk do te kete copa xhami qe fluturojne e demtojne njerezit. Ne rastin e nje aksidenti skuadra e shpetimit lehtesisht mudn te zhvendose tere xhamin si nje cope e tere, ne vend te thyerjes ne copa te vogla pas pasagjerit te plagosur, duke shkaktuar ndoshta demtime te tjera.

Shume qytete ne bote po perjetojne problemet ndaj vandalizmit te cilet synojne shkrimet ne siperfaqet e xhamta te makinave te transportit publik, duke perdorur pajisje gervishtese, acid dhe boje. Filmat specifikisht te dizenjuar per keto raste, jane pothuajse te padukshem vizualisht pas instalimit, mund te hiqen kollaj, nje siperfaqe e sakrifikueshme per te ulur ose eleminuarnevojen e zevendesimit te xhamit te shtrenjte. Nje zevendesim i nje cope xhami lehtesisht tejkalon dhjete ose njezete fish koston e instalimit te filmit.

Meso me shume mbi performancen e filmit: Te dhena mbi performancen

Benefiti i filmave
Mbrojtja nga nxehtesia dhe kursimi i energjise
UV mbrojtja
Siguria e pasagjerit
Mbrojtja e Mjetit
Mbrojtje multifunksionale
Më shumë
Produktet e LLumar, si nje marke lider ne bote e filmave per xhama u zgjodh per shembull prej kompanive te transportit publik ne Londer, Hanover, Berlin dhe Frankfurt si dhe nga DB (Gjermane), DSB (Daneze) dhe Trenitalia (Italiane) per hekurudhat. Per me

Mbrojtje multifunksionale