Sil dhe prezence

Rrisni stilin pa sakrifikuar performancen

Stil & pamje te makines

Profilizo udhetimiin tend

Deshiron qe makina tende te dallohet nga te tjerat? Nese deshiron qe udhetimi yt te duket elegant, apo te kthejne koken, LLumar mund ta beje te ndodhe. Ne fakt, kur ju keni te instaluar profesionalisht LLumar ne makinen tuaj, ju nuk merrni thjesht ate qe doni. Por ju perfitoni nje performance te larte, te nje filmi teper te forte.

Me gamen e gjere eksluzive te filmave LLumar ne ngjyra dhe hije te ndryshme, ju mund te zgjidhni nje pamje te makines tuaj qe me te vertete komplimenton personalitetin tuaj.

Entuziastet e makinave jane ne nje mendje qe filmat LLumar jane filmat me me stil ne treg. Por ju nuk keni pse te sakrifikoni stilin dhe aparencen per te mbrojtur veten dhe investimin tuaj. Me LLumar ju mund te keni besim:

  • Film me ngjyre stabel qe kurre nuk kthehet ne te purpurt
  • Absolutisht jo flluska dherrjepje
  • Nje game e gjere zgjedhje ngjyrimesh dhe hijesh
  • Pershtatshmeri me ngjyrimin e fabrikes
  • Siperfaqje te durueshme e rezistente ndaj gervishtjeve
  • Privatesi e shtuar per ju dhe gjerat e vyera
  • Nje ulje e dukshnme e vezullimit verbues deri ne 90%
  • Te gjithe filmat LLumar instalohen profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe permbajne garanci qe mbulohet nga vete kompania prodhuese

Jeni te interesuar te shikoni si do te dukej makina juaj me filmin per xham LLumar? Ndertoje makinen tende ne 3D!

Mjete interaktive

Instalimi & Garancia

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

Lexoni me shume
Ligjet per ngjyrimin e xhamit te makines

Konditat e ngjyrimit te xhamave te makinave

Perdorimi i filmave per xhama makinash eshte sipas nje rregulli kombetar. Njihuni me kufizimet ligjore dhe lejimin e tyre per perdorim ne filmat per makinen tuaj.

Lexoni me shume