Perse duhet te lejoni nxehtesine e tepert dhe vezullimit t’iu pengoje udhetimin tuaj?

Bejeni udhetimin tuaj te ardhshem me komfort me ngjyrimin e xhamave nga LLumar.

Mbroni te dashurit tuaj nga nxehtesia me ngjyrim te xhamit te makines

Gjate muajve te nxehte te veres, duket sikur nuk ka mundesi shmangienga nxehtesia e padurueshme e diellit – edhe ne makinen tuaj. Ju filloni me nje ndezje te vogel te kondicionerit pa e kuptuar,dhe kaloni ne fuqine maksimale. Dhe kur filloni udhetimin, vezullimi verbues, shpeshhere mund te jete i rrezikshem dhe shqetesues.

Ngjyrimi i xhamit me LLumar mund t’i beje sfide – duke ju vendosur ju ne kontroll te nje udhetimi me te fresket dhe me komfort. Eshte provuar qe ngjyrimi me LLumar ka forcen te ule nxehtesine e siperfaqes se brendshme me 30° F.Duke bllokuar me shume se 99% te rrezeve te demshme (UV), ngjyrimi me LLumar mbron pasagjeret prej demtimit te lekures dhe pjesen e brendshme te makines tuaj nga cngjyrosja dhe plasaritja. Dhe ne rruge, ngjyrimi me LLumar ndihmon te ule vezullimin verbues dhe dhimbjet ne sy.

Me LLumar, ju mund te zgjidhni hije te ndryshme nga me e lehta tek me e erreta te cilat ju sigurojne privatesine tuaj, te pasagjereve dhe sendeve tuaja personale. Udhetoni me siguri me te larte, me fresket ne komfortin e LLumar. Ngjyrimi i xhamave rekomandohet prej Fondacionit te Kancerit te Lekures si pjese parandaluese ne programin e kujdesit te lekures.

Skin Cancer Foundation logo
Skin Cancer Foundation logo

Filmat per xham LLumar mund te ulin ne menyre te konsiderueshme temperaturen ne makine, duke siguruar komfort te mire dhe dukeulur ngarkesen e kondicionerit.

Me shume benefite nga Filmi per Xham Makine

Instalimi & Garancia

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

Lexoni me shume
Ligjet per ngjyrimin e xhamit te makines

Konditat e ngjyrimit te xhamave te makinave

Perdorimi i filmave per xhama makinash eshte sipas nje rregulli kombetar. Njihuni me kufizimet ligjore dhe lejimin e tyre per perdorim ne filmat per makinen tuaj.

Lexoni me shume