Filma sigurie per xhama makinash

Mbroni familjen tuaj dhe gjerat e vlefshme edhe brenda makines

Film sigurie per makine

Mos u bej viktime! Mbro familjen, veten dhe gjerat e vyera me LLumar.

Aksidentet ne trafik ndodhin cdo dite, edhe ndaj shofereve me te pergjegjshem. Ne nje grimce sekonde, jetet mund te ndryshojne. Ne nje perplasje anesore:

  • Xhamat anesore te pambrojtur mund te thermohen lehtesisht, duke hedhur copa xhami brenda ne makine.
  • Copat exhamit mund te shkaktojne carje te medha dhe demtime ne sy.
  • Hapesira e shkaktuar prej xhamit te copezuar rrit mundesine e hedhjes se pasagjereve nga makina - shkaktari kryesor i vdekjeve ne aksidentet ne trafik.

Filmat e sigurise LLumarsafety sigurojne nje barriere te forte midis jush dhe xhamit ne nje rast aksidenti. Me LLumar xhami perseri mund te thyhet, por copezat e tij mbesin te ngjitura ne film.

  • Personat ne makine kane nje mburoje prej copezave te xhamit qe fluturojne.
  • Pasagjeret jane te mbrojtur nga copat e aksidentit
  • Xhami qe fluturon mbahet i ngjitur dhe nuk nderhyn ne performancen e jastekut te ajrit anesor.

Kini konfidence ne mbrojtjen me LLumar cdo here qe ju jeni ne nemakine.


Mbroni gjerat e juaja te vyera

Ne me pak se pese sekonda nje hajdut mund te thyeje xhamin e makines dhe te vjedhe gjerat e vyera. Kjo mund te jete teper e rrezikshme vecanerisht nese ju jeni ne makine gjate sulmit.

Filmi i sigurise LLumar eshte mbrojtja me e mire kunder sulmeve “thyej dhe vidh”.

  • Duke mbajtur xhamin ne vend,LLumar ngadaleson aksesin ne brendesi te makines.
  • Kohezgjatja per te thyer dhe hyre brenda si dhe zhurma sjellin vemende ne drejtim te hajdutit.
  • Nese ju jeni ne makine gjate sulmit, ju keni me shume kohe per tu larguar.

Bazuar ne testet e performuara nga DEKRA, edhe ne rastin e impakti ne aksident anesor me 16 km/h, demtime fatale mund te ndodhinprej copave te xhamit.

Me shume benefite nga Filmi per Xham Makine

Instalimi & Garancia

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

Lexoni me shume
Ligjet per ngjyrimin e xhamit te makines

Konditat e ngjyrimit te xhamave te makinave

Perdorimi i filmave per xhama makinash eshte sipas nje rregulli kombetar. Njihuni me kufizimet ligjore dhe lejimin e tyre per perdorim ne filmat per makinen tuaj.

Lexoni me shume