Mbroni bojen e makines tuaj

mbrojtje e padukshme dhe jetegjate

Mbroni makinen nga guret e zhavorri me film per mbrojtjen e bojes

Gervishtja e pare te dhemb me shume. Si rrjedhim parandaloni dhimbjen dhe mbajeni makinen si te re me filmin mbrojtes te bojes me te forte te krijuar nga industria.

Filmi LLumar per Mbrojtjen e Bojes (PPF) ndihmon te mbroje bojen e makines nga guralecet, demtimi prej insekteve, gerryerja dhe erozioni. I dizenjuar per t’iu pershtatur makines tuaj, filmi transparent fleksibel mbulon siperfaqet me te ekspozuara ndaj gervishtjeve si kofano, parakolpi, pasqyrat, duke mos dashur te behen as vrima dhe as lidhje speciale si produkte te ngjashme.

Mbroni investimin ne makinen tuaj tani, dhe ndihmoni te eleminoni nevojen per riparime te kushtueshme me vone. Mirembajtja eshte e lehte - thjesht pastroni lani dhe llakosni makinen si me pare. Ky material virtualisht i padukshem dhe teper i forte, ofron mbrojtje ekselente dhe nuk do te ndikoje aspak ngjyren.

Filmat LLumar PPF jane projektuar kunder zverdhjes, plasaritjes, zhveshjes apo bulezimit dhe jane te garantuar te mbajne shkelqimin e larte kur instalohen prej nje isntaluesi te autorizuar LLumar.

Filmat per mbrojtjen e bojes rekomandohen se tepermi per makinat e reja, pasi mbron bojen e fabrikes qe prej fillimit.

Me shume benefite nga Filmi per Xham Makine

Instalimi & Garancia

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

Lexoni me shume
Ligjet per ngjyrimin e xhamit te makines

Konditat e ngjyrimit te xhamave te makinave

Perdorimi i filmave per xhama makinash eshte sipas nje rregulli kombetar. Njihuni me kufizimet ligjore dhe lejimin e tyre per perdorim ne filmat per makinen tuaj.

Lexoni me shume