Ngjyrimi i xhamave kunder rrezeve te demshme UV

Ngjyrimi i xhamave me LLumar bllokon rrezet UV duke ndihmuar ne uljen e riskut te kancerit te lekures.

Mbrojtje nga rrezet UV me ngjyrim te xhamit te makines

A e dini qe personat te cilet udhetojne shume me makine kane mundesi me te larte te kancerit te lekures ne faqen e majte per shkak te ekspozimit gjate ngarjes se makines?

Ketu kemi nje fakt shkencor te cilin njerezit e kane te veshtire ta besojne: E ndersa eshte e rralle te digjesh nga dielli me dritaren mbyllur, rrezet e demshme ultraviolet (UVA) te cilat kontribuojne ne plakjen e hershme dhe kancerin e lekures, perseri mund te depertojne te ju.

Demtimi prej rrezeve UVA eshte i akumulueshme pasi penetron thelle ne lekure dhe pa zhurme, rrit procesin e plakjes, shkaktimin e rrudhave qofte dhe kancerin e lekures. Ne fakt kerkimet tregojne qe shoferet ne SHBA kane nivel me te larte te kancerit te lekures ne anen e majte per shkak te ekspozimit gjate udhetimit me makine.

Perse duhet te perballohesh me riskun kur mund ta shmangni? Ngjyrimi i xhamave meLLumar bllokon me shume se 99% te rrezeve te demshme UV. Kjo eshte arsyeja qe Fondacioni i Kancerit te Lekures, rekomandonngjyrimin e xhamave si program parandalues per kujdesin ndaj lekures.

Skin Cancer Foundation logo
Skin Cancer Foundation logo

Matjet tregojne qe xhamat e erresuar prej fabrikes per makina, nuk mbrojne ndaj rrezeve UV me shume sesa xhamat pa ngjyre. Per kete arsye, filmat per xham rekomandohen edhe per xhamat e erresuar prej fabrikes per te siguruar mbrojtje UV dhe mbrojtje nga

Me shume benefite nga Filmi per Xham Makine

Instalimi & Garancia

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

Lexoni me shume
Ligjet per ngjyrimin e xhamit te makines

Konditat e ngjyrimit te xhamave te makinave

Perdorimi i filmave per xhama makinash eshte sipas nje rregulli kombetar. Njihuni me kufizimet ligjore dhe lejimin e tyre per perdorim ne filmat per makinen tuaj.

Lexoni me shume