Ngjyrim xhami Makine

Nje standart me i larte i ngjyrimit te makines mund te beje nje udhetim akoma me te kendshem.

Placeholder
Ndertese pa film ne xham
Ndertese pa film ne xham 
 

Ju e doni makinen tuaj per shume arsye - eksperienca ne guide, stili e komforti dhe siguria qe ju ndjeni pas rrotave. Dhe me ngjyrimin prej LLumar ju mund te shtoni nje arsye tjeter - nje guide me konfidente qe vjen pasi e dini qe ju dhe familja juaj jane te mbrojtur prej rrezeve te demshme UV, nxehtesise dhe vezullimit verbues. Pa permendur privatesine qe ju do te shijoni.

Projektuar per te ofruar nje standart me te larte performance, ngjyrimi me LLumar eshte i njohur per cilesine, stabilitietin e ngjyres dhe shtresen duruese kunder gervishtjeve. Mund te mbroje investimin tuaj, ju ruan ju dhe familjen tuaj dhe thjesht ju nxit per te eksploruar boten rreth jush.

Benefitet nga filmat per xhama per makina
Mbrojtje UV
Ul nxehtesine dhe Vezullimin
Rritje ne Stil
Mbrojtje e bojes
Më shumë
Le ta provojme

Shikues per Filmin per Makine

Kthim i nxehtesie me filma xhami per makine

Mos vuaj nga nxehtesia! | Filma per makina per mbrojtje nga nxehtesia dhe vezullimi verbues

Filmat per xhama makinash LLumar ulin akumulimin e nxehtesise dhe vezullimin, si rrjedhim ofrojne nje udhetim me komfort.

Lexoni me shume
Mbroni bojen e makines tuaj

Mbro Bojen e Makines Tuaj | Film per Mbrojtjen e Bojes

Ne shpejtesi te larta ka gjithmone risk i guraleceve dhe objekteve te tjera te cilat mund te shkaktojne demtim ne bojen e makines. Ruani vleren e makines, pa ndikuar aspak ne pamjen e saj te tanishme.

Lexoni me shume
Blloko rrezet e demshme UV me film xhami per makine

Blloko Rrezet e Rrezikshme UV! | Film per xham makine per mbrojtjen nga UV

Ngjyrimi i xhamave me LLumar ruan pjesen e brendshme te makines dhe te dashurit tuaj prej rrezeve te demshme UV.

Lexoni me shume
Film sigurie per makine

Mbroni te dashurit tuaj! | Filma sigurie per xham makine

Mbroni familjen dhe gjerat e vyera ne makinen tuaj.

Lexoni me shume
Ligjet per ngjyrimin e xhamit te makines

Konditat e ngjyrimit te xhamave te makinave

Perdorimi i filmave per xhama makinash eshte sipas nje rregulli kombetar. Njihuni me kufizimet ligjore dhe lejimin e tyre per perdorim ne filmat per makinen tuaj.

Lexoni me shume
Stil dhe performance

Dallohuni nga turma me makinen tuaj | Selektim eksluziv i filmit per makine

Dukuni ‘cool’ dhe ndihuni me fresk me ngjyrimin sipas deshires duke perzgjedhur filma me cilesi superiore LLumar.

Lexoni me shume