Mbrojtje UV per shtepine tuaj

Filmi per xham UV ndihmon per te ndaluar demtimin nga dielli.

Kontrollo diellin dhe forco siperfaqet e xhamit ne shtepine tuaj.

Filmi per xham LLumar ndihmon per te ruajtur ngjyren e rrobave, qilimave dhe parketit.

Shume prej rrobave,mobiljeve dhe veprave te artit mund te demtohen dhe veniten thjesht duke lene driten e diellit te kaloje nepermjet nje dritare te pa trajtuar. Duke bllokuar me shume se 99% te te gjithe rrezeve UV, filmat per xham LLumar do te ndihmojne te ruajne ngjyren e mobiljeve, copave dhe qilimave, si dhe do te ndihmoje ne antikat speciale, drurin, veprat e artit nga cngjyrosja dhe venitja.

Rrezet UVA qe depertojne nepermjet dritareve te shtepise tuaj jo vetem do te demtojne dhe ndikojne ne mobiljet tuaja, por demtojne syte dhe lekuren si dhe mund te kontribuojne ne plakjen e parakohshme dhe cojne drejt kancerit te lekures. Filmi perxham LLumar UV eshte dizenjuar te mbroje kunder rrezeve te demshme ultraviolet. Eshte nje mikro film i holle transparent e si rrjedhim mund te shijoni pamjen pa UV.

Filmi LLumar UV eshte rekomanduar nga dermatologet si nje mase tjeter parandalimi per lekuren e pacienteve me sensitivitet ndaj diellit, semundjet lidhur me lekuren dhe kancerin e lekures. Filmi LLumar UV mbartstampen e Rekomandimit “The Skin Cancer Seal of Recommendation”. Kjo stampe leshohet per produktet qe mbrojne nga kanceri ilekures si kremrat e plazhit. Ndihmoni per te ndryshuar mundesite per familjen tuaj. Bejeni filmin LLumar pjese te programit tuajper ruajtjen nga dielli. Asnjehere nuk mund te jeni shume i sigurt.

British Skin Foundation Logo
Skin Cancer Foundation Logo

Filmi LLumar ndihmon te zvogeloje mbinxehjen ne hapesiren e banueshme, ul ndricimin shqetesues dhe mbron Ju e Familjen Tuaj nga rrezet e demshme UV, si dhe prej demtimeve e plagosjeve te shkaktuara nga thyerja e xhamit.

Benefite te tjera nga Filmat per Xham

Instalimi & Garancia

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

Lexoni me shume
Raste Studimesh dhe Referenca