Rritje e performances se xhamit pa e zevendesuar ate

Filmi per xham LLumar eshte nje opsion i perballueshem per te kursyer energjine

Filma xhami per kursimin e energjise

Kurseni energji dhe jini koshient ndaj mjedisit ne te njejten kohe!

E dinit qe nje e treta e kostos se ngrohjes dhe ftohjes se shtepise mund te humbase nga xhamat e dritareve qe nuk jane eficente ndaj energjise? Me kostot e gazit ne rritje filmat LLumar per ruajten e energjise mund te jene nje opsion i vyer.

Filmat LLumar mund te ndihmojne xhamat e dritareve qe jane ne ne gjendje te mire, por jo eficente ndaj energjise. Instalimi i filmave per xham eshte i shpejte dhe kryhet prej profesionisteve te cilet sigurojne qe shikueshmeria vizuale nepermjet dritares nuk ndryshon.

  • Filmat LLumar perkursimin e energjise mund te ulin kostot per ftohjen e shtepise tuaj.
  • LLumar ndihmon per te ulur konsumin e energjise se shtepise tuaj, kursen para dhe gjithashtu ndihmon mjedisin.

Kur ju perdorni filma per kursim te energjise jo vetem ulni kostot tuaja, por gjithashtu ruani mjedisin.

Kursim i Energjise

Instalimi & Garancia

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

Lexoni me shume
Raste Studimesh dhe Referenca