Filmi per xham mbrojtes ndaj nxehtesise dhe vezullimit

Kontrolloni diellin dhe beni ndryshimin e duhur per sigurine e shtepise tuaj me filmat LLumar per xham.

Mbrojtje nga nxehtesia me ngjyrimin e xhamit

Dritaret jane pjese e rendesishme e cdo ndertese, nga drita qe lejon te hyje e ne pamjet qe ato shpalosin. Megjithate,krijojne dhe nje grup problemesh nga vezullimi i madh, rritja e nxehtesise dhe kostot e larta te energjise e deri ne venitjen eparakohshme te qilimave, mobiljeve dhe perdeve. Filmat per xham LLumar mund t’iu ndihmojne te kontrolloni keto probleme dukesiguruar rritjen e komfortit dhe uljen e kostove te energjise.

Dritaret luajne rol te rendesishem ne rregullimin enxehtesise dhe energjise pasi afersisht 30% e fatures se dritave te nje shtepie humbet nga nxehtesia qe hyn per shkak tedritareve te pa trajtuara. Filmat per xham LLumar mund te ulin shpenzimet per ngrohje e ftohje duke bllokuar nxehtesine e diellit nga jashte, eleminimin e pjeseve te nxehta dhe te ftohta, dhe ndihmojne per te parandaluar nxehtesine te dale.

Hapni perdet, grilat dhe kanatat dhe lereni driten e diellit te hyje. Filmat per xham LLumar ulin deri ne 87% te drites vezulluese te diellit duke e bere me te lehte shikimin e televizionit apo te punoni ne kompjuter. Dhe meqe LLumar eshte i pranishem ne game te ndryshme drite dhe hijezimi, ju do te keni mundesi te shijoni pamjen pa kuptuar pranine e filmit.

Filmi LLumar ndihmon te zvogeloje mbinxehjen ne hapesiren e banueshme, ul ndricimin shqetesues dhe mbron Ju e Familjen Tuaj nga rrezet e demshme UV, si dhe prej demtimeve e plagosjeve te shkaktuara nga thyerja e xhamit.

Benefite te tjera nga Filmat per Xham

Instalimi & Garancia

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

Lexoni me shume
Raste Studimesh dhe Referenca