Film xhami dekorativ LLumar

I bukur dhe jo i shtrenjte. I kendshem dhe funksional. I guximshem dhe delikat.

Filma xhami te akullt LLumar

Nese ju po provoni te krijoni nje ambjent apo adresoni nje shteqesim funksional, ju do ta keni te veshtire t’i rezistoni eksperimentimit me LLumar® iLLusions™ filmi dekorativ. Per shkak se eshte i qendrueshem dhe gjithashtu i heqshem kollaj, LLumar®iLLusions™ eshte nje menyre ideale per te krijuar nje element ideal per kohe te gjate ose te shkurter ne rinovim te shtepise tuaj.

Dizenjuesit tane kane kuruar me kujdes perzgjedhje nga pamja e xhamit te bombarduar, tekstura, gradient, trajtime speciale, me siguri te plote per te shperthyer ide. Eksploroni mundesite per privaci, stil dhe me shume:

Shikoni katalogun e filmave dekorative

Me filmat dekorative LLumar ju mund te ndryshoni siperfaqen e xhamit sipas preferences. Bejuni krijues! Imagjinata juaj eshtekufiri i vetem! Perdorini konfiguratorin tone te filmit dekorativ!

Benefite te tjera nga Filmat per Xham

Instalimi & Garancia

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

Lexoni me shume
Raste Studimesh dhe Referenca