Filmat e sigurise per mbrojtjen e shtepise tuaj

Nje mase shtese mbrojtje per ju dhe familjen tuaj.

Filma xhami per sigurine

Filma Mbrojtes per Familjen Tuaj

Aksidentet dhe stuhite mund te copetojne xhamat e dritareve pa paralajmerim, duke hedhur copa xhami kudo. Mund te rezultoje ne demtime te renda per familjen dhe nje dem te madh per shtepine tuaj. Ky risk mund te ulet jashtezakonisht me filmat LLumar per sigurine.

Prodhuar prej poliester shume cilesore te trashe lidhur me adezive teper te forte e te qendrueshem, keta filma ofrojne nje barriere te padukshme por shume te forte e cila ndihmon te mbaje xhamin ne vend ne rastin e nje impakti apo termeti. E ndersa kjo barriere ndihmon t’iu ruaje nga efektet demtuese te copave qe fluturojne, gjithashtu e ben shume te veshtire per nje vjedhes te thyeje xhamat tuaj shpejt e te futet brenda.

Filmat e sigurise LLumar kapin standartet me te veshtira te industrise ne mbare boten, keshtu ju mund te kini besim qe po perdorni nje produkt qe funksionon. Dhe meqe eshte optikisht i qarte/transparent, ju as nuk e kuptoni qe eshte aty dhe as nuk do ta merrni vesh - derisa dicka do te ndodhe. Konsiderojeni si nje siguracion!

Filmat per xhama LLumar ulin ndjeshem krijimin e nxehtesise, ulin vezullimin ne te njejten kohe, mbrojne ju dhe familjen tuajprej rrezeve te rrezikshme UV si dhe demtimeve te shkaktuara prej ciflezimit te xhamit.

Produktet tona jane te certifikuara nga

Instalimi & Garancia

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

Lexoni me shume
Raste Studimesh dhe Referenca