Ngjyrim xhami per shtepi

Ngjyrimi i xhamave te shtepise mund te ofroje me shume siguri, nje vend me komfort per te jetuar.

Placeholder
Ndertese me film ne xham
Ndertese me film ne xham 
 

Kontrollo diellin dhe forco siperfaqen e xhamit te shtepise tuaj.

Ngjyrimi i xhamave rezidenciale me LLumar kontrollon diellin duke ju ndihmuar te jetoni ne nje komfort me te mire. Dielli mund te nxehe shume disa dhoma apo t’i mbushe me vezullim verbues dhe mund te prishe mobiljet e shtrenjta e te cngjyrose parketin. Ngjyrimi i dritareve rezidenciale me LLumar vendos diellin ne vendin e tij per t’iu kthyer ju dhomat e kenaqesine qe ju deshironi. Plus ju do te kurseni kostot per ftohjen dhe te mbroni familjen tuaj nga rrezet e demshme UV ndersa i shton vlere dhe bukuri shtepise tuaj.

Mesoni me shume mbi performancen e filmit: Te dhenat mbi performancen

Benefitet nga filmat per xham
Mbrojtje UV
Reduktoni Nxehtesine dhe Vezullimin
Sigurine
Kursim Energjie
Dekorim & Privatesi
Më shumë
Ul nxehtesine dhe shkelqimin verbues

Bejeni shtepine tuaj me te kendshme! | Filma per xham per mbrojtje nga nxehtesia dhe vezullimi verbues

Filmat LLumar ndihmon te kontrolloje nxehtesine e mbledhur dhe ju siguron komfort.

Lexoni me shume
Mbrojtje nga rrezet UV me filmat per xham LLumar

Blloko rrezet e Demshme UV | Film per xham per mbrojtje nga rrezatimi UV

Mbroni familjen tuaj dhe gjerat e vyera prej rrezeve UV, me ndihmen e filmave per xhama LLumar!

Lexoni me shume
Film mbrojtes per xham per shtepine dhe famijen tuaj

Mbro te dashurit tuaj! | Filma sigurie per xham

Mbroni veten tuaj prej hajduteve, dhe aksidenteve te shkaktuara nga thyerja e xhamit!

Lexoni me shume
Filma per xham LLumar per kursim energjie

Kurse energji dhe para me filmat per xham LLumar!

Ulni faturat e energjise duke kontrolluar Diellin

Lexoni me shume
Filma dekorative LLumar

Krijoni stil per shtepine tuaj! | Film Dekorativ | Film si xham akulli

Filmat me pamje akulli apo teksture sigurojne privatesi me nje prekje elegance.

Lexoni me shume