Referenca te filmave per xhama makinash

Filmat per xham LLumar u zhvilluan per te permisuar pamjen e makines duke patur parasysh dhe performancen qe ju prisni. Hidhininje sy disa prej puneve te kryera per pronare te kenaqur makinash.
 Audi Q7

Ngjyrim i Audi

Ngjyrimi i Audi Q7 viti 2015

Lexoni me shume
BMW 3

Ngjyrim i BMW

Ngjyrimi i BMW 335d

Lexoni me shume
Autobus - LLumar ATR 15

Ngjyrim i autobus

Autobus - LLumar ATR 15

Lexoni me shume
Ngjyrim i BMW - LLumar ATR05

Ngjyrim i BMW

Ngjyrim i BMW - LLumar ATR05

Lexoni me shume
Kia Optima

Ngjyrim i Kia

Ngjyrim i Kia Optima

Lexoni me shume
BMW X6

Ngjyrim i BMW X6

Ngjyrim i BMW X6 - LLumar AIR 80

Lexoni me shume