Raste Studimesh dhe Referenca

Si nje prej markave lider ne bote per filmat ne xham, LLumar ka ofruar zgjidhje per probleme te shumta ne xham ne ndertesa tenjohura, organizata kombetare dhe nderkombetare ne mbare boten.

Red Bull Racing

Red Bull Racing - Mbretëria e Bashkuar, Milton Keynes

Lexoni me shume

Telekom Albania

Kompanite gjigande perzgjedhin te bashkepunojne me kompani prestigjioze! Telekom Albania "vishet per tu mbrojtur" nga nxehtesia me LLumar!

Lexoni me shume
Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank

Eficencen e energjise dhe bashkimin ne luften kunder ngrohjes globale.

Lexoni me shume
Al-Faisilya

Kulla Al-Faisilya

Nje kompani komunikimi interneti ne Riyadh Kulla Al-Faisilya kishte nje dhome serveri e cila vuante nga nje nxehje intensive dhe shkelqimi verbues prej dritareve.

Lexoni me shume
Avani Hotel

Kulla AVANI Harbour View dhe Hoteli

Filmi reflektiv per xham i LLumar R-20 SR CDF u dha te dy ndertesave nje kthim te menjehershem te investimit.

Lexoni me shume
Qendra Kennedy

Qendra John F. Kennedy për Artet e Performimit

Qendra Kennedy instaloi me shume se 1670 m2 film sigurie LLumar SCL SR PS7 perreth nderteses.

Lexoni me shume
Spitali hauaian Kona Community

Spitali hauaian Kona Community

Spitali kishte nevoje per nje implementim te perballueshem financiarisht, qe mund te sillte si kthim te shpejte te kursimit ndaj energjise.

Lexoni me shume