Mbrojtje nga rrezet UV per ndertesat komerciale

Mbroni banoret, produktet prane xhamit te dritares ne dyqan apo mobilimin prej rrezeve UVA!

Mbrojtje nga rrezet UV me filmat per xham arkitektural LLumar per ndertesa zyrash

Xhamat e zakonshem nuk ofrojne bllokim adekuat te rrezeve ultraviolet (UV) te cilat mund te shkaktojne demtime te medha-perfshire ngacmimin e kancerit te lekures. Rrezet ultraviolet te diellit jane gjithashtu kryesoret ne venitjen, zverdhjen e pajisjeve te brendshme si mobiljet, dyshemeja, veshjet e murit, veprat e artit dhe fotografite. Vecanerisht dyqanet e rrobave jane subjekt demtimi prej rrezeve UV, pasi mallrat ne vitrine jane te prirura ne demtim dhe venitje

E ndersa xhami i zakonshem ofron pak ose aspak mbrojtje nga rrezet UV, filmat per xham ofrojne mbrojtje totale, me nje kosto teper te vogel krahasuar me alternativat e tjera te bllokimit te rrezeve UV.

Krahasuar me investimet alternative qe ulin ekspozimin ndaj rrezeve ultraviolet (UV) si perde, grila, tenda, filmat tane UV nuk krijojne nje mjedis te erret apo te bllokojne pamjen e botes jashte.

Filmat LLumar per mbrojtje nga dielli, jane te mundshem ne variante te ndryshme hije, reflektiviteti, transparence,dhe lejojne banuesit te shijojne driten natyrale pa prezencen e padeshiruar te rrezeve UV, nxehtesise dhe vezullimit verbues.Shume arkitekte specifikojne perdorimin e filmit mbrojtes nga dielli per te rritur ndricimin natyral.

Filmat LLumar per mbrojtje nga dielli sigurojne nje bllokim te me shume se 99% te rrezeve te demshme UVA. Filmat LLumar per mbrojtje nga dielli ndihmojne per tu mbrojtur ndaj rrezikut te ngacmimit prej rrezeve UV te semundjeve te lekures dhe fotosensivitetit.

Skin Cancer Foundation logo
Skin Cancer Foundation logo

Kursimi i energjise, rritja e komfortit, mbrojtja anti-grafiti, permiresimi i konditave te punes, dekorimi dhe ndryshimi i pamjesse ndertesave, ndalimi i thyerjes se xhamave, LLumar siguron nje zgjedhje efektive per te gjitha keto raste

Benefite te arritshme me filmat per xham

Instalimi & Garancia

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

Lexoni me shume
Raste Studimesh dhe Referenca