Mbroni pronen nga grafiti

Ulni kostot per heqjen e grafitit

Mbrojtje kunder pikturimit/grafiti me film per xham

Ne mbare globin vandalet demtojne xhamat e shfaqur publikisht me boje, acid apo gervishtja graffiti eshte ceshtje ne rritje.

LLumar anti-graffiti film, gjithashtu i njohur si filmi sakrifikues LLumar eshte tashme zgjidhja primare me koston me efikase per te zvogeluar demin. Keta filma specifike te dizenjuar, jane te padukshem pas instalimit, sigurojne nje siperfaqe te heqshme sakrifikuese e cila ul ose eleminon nevojen e zevendesimit te shtrenjte te xhamit. Zevendesimi i nje xhami/dritare, mund te kaloje lehtesisht vleren 10 apo 20 here te kostos se instalimit te filmit.

Nese aplikohen ne xham vertikal apo te pjerret, apo pasqyre, celik, ne qendra tregtare, autobuze, ne ndertesa zyrtare apo metro, instalimi dhe zevendesimi prej stafit profesional eshte i shpejte dhe i lehte, duke shmangur nderprerjet e shkaktuara prej punes per zevendesimin e dritares. Kur vandalet sulmojne, filmi thjesht hiqet dhe zbulon siperfaqen e pademtuar te xhamit, gati per tu zevendesuar me film tjeter sakrifice. Ne rast boje graffiti, patenta speciale veshjes LLumar e ben te lehte heqjen me nje pastrim te lehte nga siperfaqja.Thjesht heq ose pastron Filmin e ‘Shenjestruar’. Dhe duke e hequr lehtesisht grafittin, c’kurajon vandalet te cilet nuk arrijne te krijojne njohjen apo cfare duan te arrijne.

Kursimi i energjise, rritja e komfortit, mbrojtja anti-grafiti, permiresimi i konditave te punes, dekorimi dhe ndryshimi i pamjesse ndertesave, ndalimi i thyerjes se xhamave, LLumar siguron nje zgjedhje efektive per te gjitha keto raste

Benefite te tjera nga Filmat per Xham

Instalimi & Garancia

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

Lexoni me shume
Raste Studimesh dhe Referenca