Instalimi i filmit per xham ne ndertese komerciale

Ulni kostot e energjise dhe permiresoni komfortin e nderteses tuaj me filmat LLumar arkitektuarale per xhama!

Placeholder
Filmat LLumar ne metrote e Budapestit.
Filmat LLumar ne metrote e Budapestit. 
 

Kosto me te uleta energjise dhe rritje e komfort te banuesve me LLumar

Si nje prej markave lider te filmave arkitekturore, LLumar ka rritur performancen e ndertesave ikone e shume te famshme ne bote per dekada me rradhe – me rezultate te provuara. Nga Pallati Buckingham, Vatikan apo Zyrat Qendrore Boterore te Crysler, LLumar ne vazhdimesi kalon parashikimet e klienteve me te vecante.

Me LLumar, ju perfitoni mjetet per te rritur nivelin, performancen dhe sigurine e ndertesave ne nivele te reja. E ndersa ju deshironi te zgjidhni ceshtje si permiresimi i komfortit te qeramarresit, uljen e kostove te energjise, mbrojtjen kunder graffiti apo ofrimin e mbrojtjes kunder demtimeve nga xhami i thyer, LLumar siguron zgjidhje te besueshme.

Benefitet e produktit:

  • Kursim Energjie
  • Rritje e Komfortit dhe Produktivitetit
  • Mbrojtje nga rrezet UV
  • Mbrojtje nga Thyerja e Xhamit
  • Dizenio dhe Paraqitje
  • Mbrotje nga Grafiti

Mesoni me shume mbi performancen e filmit: Te dhena mbi performancen

Benefitet e filmave per xham
Kursime Energjie
Rritje Komforti dhe Produktiviteti
UV Mbrojtja
Thyerja e Xhamit
Dizenjo dhe pamje
Mbrojtja ngagraffiti
Kurseni Energji
Më shumë
Mjedis pune komfort me filmat per xham

Krijoni nje mjedis pune efektiv dhe produktiv

Rrisni komfortin dhe produkshmerine me ndihme te filmave LLumar.

Lexoni me shume
Mbrojtje nga rrezet UV per ndertesat komerciale

Mbroni veten nga rrezet UV! | Blini mbrojtes per xhamin

Rrezet UV te cilat penetrojne siperfaqen e xhamit, demtojne lekuren tuaj, dhe orendite. Filmat LLumar mund te sigurojne me shumese 99% kthim mbprasht.

Lexoni me shume
Film xhami per sigurine

Siguroni Dritaret tuaja!

Parandalo xhamin te ciflezohet drejt jush ne rast te nje aksidenti, sulmi te dhunshem ose nje eksplozion.

Lexoni me shume
Privatesi dhe stil me filma dekorative

Rikonsideroni dekorimin! | Dizenjo per ndarjen e hapesirave

Sillni jete te re dhe ngjyra ne ndertesen tuaj me ndihmen e filmave dekorative LLumar.

Lexoni me shume
Mbrojtje kunder pikturimit/Anti-Grafiti

Mbrojtje kunder grafiti | Mbrojtje kunder grafitit me film per xham

LLumar ofron mbrojtje kunder vandalizmit, si rrjedhim kurse kohe dhe para.

Lexoni me shume
Kurse energjine me filma per xham

Kurseni Energji | Rrisni Eficensen e Energjise se Nderteses

Me filmat LLumar per ruajtjen e energjise ju mund te kurseni deri ne 15% te kostove vjetore te energjise

Lexoni me shume