Eksploroni Boten e LLumar!

Nje prej markave lider ne bote dhe partner i besueshem

LLumar rrit ne menyre dinamike vleren e markes se filmit per xham i cili perdoret ngainstaluesit profesionale ne mbare boten. Ofrojme nje game te plote produktesh cilesore nen emrin e markes superiore. Si vlere eshtuare e cilesise, suportit teknik dhe komercial dhe aktiviteteve te marketingut, LLumar eshte nje marke lider. Nese po kerkoninje produkt te sigurt e me vlere e sherbim cilesor ne vazhdimesi, zgjidhni LLumar!

Ngjyrim xhami makine ne qendren e edukimit LLumar

Bashkohu me ne! Behu kontraktor zyrtar i LLumar!

Bashkojuni programit te partneritetit LLumar-instalues, dhe gezoni benefitet e markes me te kerkuar ne bote te filmave per xham.

Lexoni me shume
Kompania Eastman Chemical

Prodhuesi i filmave LLumar

Mesoni mbi kompanine pothuajse 100 vjecare, prodhuesi i filmave per xham LLumar, Eastman Chemical!

Lexoni me shume
Te reja nga LLumar

Të reja

Mesoni mbi lajmet e fundit mbi LLumar dhe industrine e Filmit per Xham.

Lexoni me shume
LLumar Albania

LLumar Shqiperi

Mesoni mbi historine e LLumar Shqiperi office!

Lexoni me shume
Instalimi & Garancia

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

Lexoni me shume
Raste Studimesh dhe Referenca